Sivut

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Avokadolevite



Chilessä eräs tyypillinen aamu- ja välipala on "pan con palta", eli leipää avokadon kanssa. Kuorittu avokado muussataan ja maustetaan - chileläiseen tyyliin varsin runsaskätisesti - suolalla ja levitetään leivälle voin tai margariinin sijaan. Kaiken rasvakiistelyn jälkeen tässä on ainakin yksi levite, joka on varmasti hyväksi sinulle! Eikä takuulla sisällä yhtään e-koodeja :)

Ainekset
  • avokado
  • suolaa (ja mustapippuria)
  • (1 rkl soijajauhoja)

Ohje
  • Kuori avokado ja poista kivi, muussaa hedelmäliha haarukalla tai lusikalla.
  • Mausta suolalla ja halutessasi mustapippurilla.
  • Jos käytät levitettä yksinään leivällä, voit lisätä siihen soijajauhoja lisäämään ruokaisuutta.

Levitettä voi myös varioida maustamalla sitä esimerksi sitruunamehulla tai paprikajauheella.

2 kommenttia:

  1. Luonnossa esiintyvissä aineksissakin on e-koodeja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Tämä taisikin olla enemmän puhekielisessä kuin tieteellisessä merkityksessä :) (En tosin tiedä, sisältävätkö avokadot jotain e-koodeja luonnostaan...)

      Poista