3-4 annosta.
Ainekset
- 0,5 dl öljyä
- 0,75 dl vehnäjauhoja
- 0,75 l kauramaitoa
- 2 dl kaurakermaa
- 150 g pakastepinaattia
- 1 tl suolaa
- 1 tl sokeria
- mustapippuria
Ohje
- Kuumenna öljy pinnoitetussa kattilassa. Sekoita vehnäjauhot kuumaan öljyyn mahdollisimman tasaisesti.
- Lisää kauramaito vähitellen koko ajan sekoittaen. Kiehauta.
- Lisää pinaatti, kaurakerma ja mausteet ja keittele hetki keskilämmöllä välillä sekoitellen.
- Tarjoa leivän kanssa.
Ei kovin monimutkaista ruokaa, mutta sitäkin parempaa. Onnistumisen avain: käytä teflonkattilaa! Muuten menetät hermosi, sillä keitto palaa helposti pohjaan taviskattilassa. Toisekseen: sekoita vehnäjauhot rasvaan hyvin ja listi mahdolliset jauhopaakut keittelyn lomassa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti