Sivut

tiistai 4. syyskuuta 2012

Savutofusalaatti



Ainekset
  • 150 g savutofua
  • 0,5 rkl rypsiöljyä
  • 0,5 rkl balsamiviinietikkaa
  • 0,5 rkl sitruunamehua
  • 0,5 rkl sitruunapippuria
  • 2 porkkanaa
  • ½ kesäkurpitsa
  • öljytilkka
  • 1 rkl auringonkukansiemeniä
  • 1 rkl kurpitsansiemeniä
  • salaatinlehtiä
Ohje
  • Kuutioi tofu. Sekoita tofukuutioihin öljy, balsamiviinietikka, sitruunamehu ja sitruunapippuri. Anna marinoitua pari tuntia tai yön yli.
  • Laita siemenet pannulle keskilämmölle paahtumaan. Pese ja kuori porkkanat ja kesäkurpitsa. Höylää juustohöylällä tai kuorimaveitsellä ohuiksi siivuiksi.
  • Siirrä siemenet pannulta syrjään ja paista porkkana- ja kesäkurpitsasiivuja öljytilkassa pari minuuttia.
  • Siirrä porkkanat ja kesäkurpitsat pois ja paista tofukuutioita muutama minuutti.
  • Asettele pestyt salaatinlehdet lautasen pohjalle, laita päälle porkkana- ja kesäkurpitsasiivut, tofukuutiot ja siemenet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti